Διακρίσεις

Η ΧΑΛΑΡΗΣ Α.Ε. στο δυναμικό της έχει δυο διακεκριμένους chef με αρκετές βραβεύσεις στο ιστορικό τους, τον ΛΕΩΝΙΔΑ ΧΑΛΑΡΗ και τον ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΧΑΛΑΡΗ, πιστοποιημένους από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος έναν φορέα παγκοσμίως αναγνωρισμένο, που ιδρύθηκε το 1992 με καταστατικό σκοπό τη στήριξη της Ελληνικής γαστρονομίας καθώς και την αναβάθμιση του επαγγέλματος του Αρχιμάγειρα και του Αρχιζαχαροπλάστη.

Η ανάγκη για γνώση δε σταματάει ποτέ, οπότε ο κύριος Χαλαρής ως αρχιζαχαροπλάστης της εταιρείας, θέλησε να διευρύνει τις γνώσεις του δίπλα σε αξιόλογους αρχιμαγείρους και αρχιζαχαροπλάστες που δραστηριοποιούνται σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος τον τίμησε σαν τακτικό μέλος δίνοντάς του τον τίτλο : Executive Chef.

Ως μέλος της μεγάλης αυτής οικογένειας έχει λάβει μέρος: στην κουζίνα του ευροκοινοβουλίου στις Βρυξέλες, στο 36ο Παγκόσμιο συνέδριο της WACS (World Association of Chefs Societies) στο STAVANGER της Νορβηγίας ,προκειμένου να παραλάβουν την επίσημη διεξαγωγή του επομένου παγκοσμίου συνεδρίου της WACS, όπου θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2016 στην πόλη της Αθήνας, με τον τίτλο «WACS CONGRESS ATHENS 2016» και σε πολλές άλλες αξιόλογες εκδηλώσεις.

Ο Ευάγγελος Χαλαρής ,γιος του Λεωνίδα Χαλαρή, ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του και μπήκε στη λέσχη αρχιμαγείρων Ελλάδας στις 13/3/2012 σαν επίλεκτο μέλος. Είναι ένας νέος πολλά υποσχόμενος, που τα πρώτα δείγματα τα έδειξε από μικρή ηλικία δίπλα στον πατέρα του. Στη HO.RE.CA 2014, πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο διαγωνισμό ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ (BLACK BOX).